varför en blogg?

Hej alla och varmt välkommen till Lilla Akademien’s blogg om konst och konsthistoria undervisningen här på skolan! Målet är att bygga upp ett forum för att informera och diskutera, ett forum som är öppet för alla elever på skolan och deras familjer! Varje årskurs har en egen sida som ska uppdateras hela tiden av mig själv och av eleverna själva. Här ska också eleverna kunna läsa om de olika uppgifter som de ska jobba med, och när de ska vara klar. Det finns också en sida för Inspiration – här kan ni hitta länkar till webplatser som jag tycker är bra – museer, google art, artsy, TED och även skolverket!

Det är jag, Deborah, som är administratör, men eleverna i högstadiet ska kunna skriva om konsten och deras egna process i skapande i bloggen under konstlektionen.

Vi tar gärna emot era tankar och ideér……det är ju viktigt att det här utvecklas till en LEVANDE forum för oss alla här på skolan!

Deborah Duerr

…………………………………………………………………………………….

Annonser

2 kommentarer på “varför en blogg?”

  1. Anders Pettersson Says:

    Jag tycker det är en utmärkt idé, dels för att få i gång och engagera de lite mer svårflörtade, dels för att få möjlighet att reflektera över vad man arbetat med på konsten och dessutom för att hämta inspiration och lära sig av vad andra gjort och skapat.

  2. Love Says:

    Hej! detta är jätte roligt //////////////mvh love k åk 4


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: