Att skapa!

Att skapa. Vad krävs för att kunna utveckla sin egen kreativitet? Jag vill gärna få in era tankar och idéer runt det här ämnet. Diskutera det gärna med era föräldrar, och skriva i bloggen vad ni har kommit fram till! Vilket typ av miljö vill ni har i konstsalen? Hur kan vi stödja varandra och uppmuntra varandra?

Annonser
Explore posts in the same categories: inspiration, konst-iga regler

2 kommentarer på “Att skapa!”

 1. Anders Pettersson Says:

  Jag tycker om miljön i konstsalen men jag förstår inte varför väggarna är helt kala? Varför inte förgylla väggarna med konstverk, antingen från elever på skolan eller med något inspirerande från någon utomstående?

  Jag fattar dock att du inte kan göra allt själv, du behöver ju självklart hjälp.

  Ser det inte som ett problem att det ibland är en pratglad och till viss del högljud stämning med skratt och utrop. Däremot måste vi verkligen lära oss att lyssna bättre när Debourah pratar. Att inte lyssna på någon som pratar är varken schysst eller respektfullt.

  • lakonst Says:

   Hej Anders! Bra idé med att förgylla väggarna med konstverk! Jag vill gärna ha hyllor uppsatt på väggarna. Sedan hade Bo en bra idé som skulle vara en utveckling av det som vi har just nu….en skulpturell element som skulle också vara ljuddämpande….nu har vi gipsfigurerna som hänger från steget i konstsalen….Idéet är att göra mobiler i ”felt”, vilket är ett bra ljuddämpare. Sådant kan man hänger i konstsalen, men även i skolkorridorerna! Vad tycks? Också…har du gjort klart din hand och hängt upp det i trappuppgången med åk 9’s händer?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: